4 ianuarie 2010

Cerneala Neagra dece? cum?

Unul din lucrurile pe care le-am invatat in ultima perioada este ca intrebarea de ce?, este extrem de importanta in sirul de zile al fiecaruia. Odata ce ne punem aceasta intrebare si incercam sa-i gasim un raspuns, lucrurile devin mai clare, iar solutiile apar la fel de usor cum a aparut si problema in sine. Un de ce? poate sa ne stapaneasca si stresul, agitatia, nervi sau chiar ura atunci cand sunt nefondate.

Cerneala Neagra! De ce Cerneala Neagra? Pentru blogul este personal, proprietatea mea, iar numele trebuie sa caracterizeze nu direct pe mine, ci din lucrurile care ma completeaza si sunt in legatura cu posibile postari. Cerneala Neagra pentru ca de mai bine de un an aleg sa scriu doar cu stiloul, in care am doar rezerve cu cerneala neagra! Ceea ce a devenit reprezentativ pentru mine, in anumite directi.
Si totus de ce un blog nou! Ideea a aparut totus ca un efect advers in urma nervilor provocati de nenumaratele erori intalnite si iremediabile. Asa cum este acea vorba "imi bag picioarele in..." (sau oricar eversiune a ei). Apoi intrebandu-la de ce, am ajuns la o concluzie ceva mai diferita. ERA TIMPUL DE O SCHIMBARE! Chiar daca ne dorim sa ramanem fideli, uneori insa trebuie lasat in urma. Am urcat o noua treapta. Am schimbat multe lucruri. Cuvintele Sufletului reprezinta inceputul. Un inceput mai mult emotiv decat ar fi trebuit, si mai putin rational decat era necesar. Face partea dintr-o perioada in care eram genu de om care facea genu "Nu face ce face popa, fa ce spune popa". O perioada in care am ales sa ma mint singur si sa-mi pun la indoiala orice gand. Aceas perioada in care prin dorinta de a face un bine, am realizat un lung lant de greseli carora inca se mai simte efectele secundare.
Cerneala neagra reprezinta o noua treapta, iar acesta este doar inceputul! O treapta in care voi lua totul in serios.

Si mai este o intrebare cum? Lucrurile pe care le-am amintit mai sus, dar si cele care nu au fost prezentate nu-si au originile din zilele anterioare, unele pot sa aiba chiar si un an, doi. Iar unul dintre lucrurile care mi-a lipsit a fost disciplina. Si ezitarea de a mai visa la un viitor. Cat munca pentru implinirea si formarea acestuia.

Odata cu aceasta postare, blogul isi incepe cu adevarat activitatea, pentru ca a luat fiinta nu numai in servarele blogspot...

3 comentarii:

  1. La multi ani!
    Nu... Bine ai venit.
    Nu... Bine ai revenit! Da da da.^^
    Mai simte omu' nevoie si de schimbari ca ne plictisim de aceleasi lucruri zi de zi. Nu'i asa?! O.o
    E draguta noua ta invatisare Domnule Blog. Felicitarile mele lu' Madalin ca fara el... nu stiu unde ajungeai.
    Chiar scrii numai cu cerneala neagra?! @-)
    Odata cu noul an hainuta noua. :-> Uuuuu.
    Toate ce le... vrei tu. :) Si succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. o treapta urcata cu succes! de pe care nu mai ai cum sa cobori, ci doar sa urci.
    bravo. ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place blogul...imi place schimbarea...abia astept ascensiunea ta scriitoriceasca:)) parca asa se spune, nu??? eh, en fin:D ma doare prea tare capul de la racealaa...haaapciuuu! toti trebuie sa mai facem schimbari in viata noastra...pe curand...

    RăspundețiȘtergere